TOMATE CHERRY YELLOW

tomate cherry galbene

SEMINTE TOMATE CHERRY YELLOW

PROVENIENTA GRECIA

Alegeti acest soi minunat pentru gradina dumneavoastra si nu veti regreta,fructele sunt dulci,parfumate dispuse in chiorchini generosi, fructele pe masura ce cresc au forme diferite ovale si in forma de para.Fata de alte soiuri de cherry acest soi ne incanta cu multimea de rosioare dispuse intr-un chiorchin ,peste 50 de fructe,ajungand uneori sa aiba peste 80 de fructe pe chirorchin,daca planta este stimulata cu gunoi de pasare constant si  scuturat chiorchinii de flori pentru imprastierea polenului.

Pentru cultura timpurie se seamana in rasadnite calde ,pentru cultura de vara –toamna se poate face semanare atat pe pat rece cat si direct la cuib in gradina.

Planta este cu crestere nedeterminata,pentru fructe mari rupeti copili la planta,daca doriti fructe mici lasati tufa sa-se dezvolte normal,nu uitati nici de legarea chiorchinilor,deoarece fac foarte multe fructe este necesar legarea chiorchinilor de planta mama si arac, pentru sustinere,pentru o coacere mai rapida a fructelor la etajele superioare carniti planta.

Este un soi timpuriu,in functie de zona primele fructe de salata le puteti obtine intre 60-70 de zile de la germinare.

Ce imi place mai mult la acest soi este ca rezista in gradina  pana toamna tarziu cand da bruma,deci este indicat si pentru zonele mai reci.

Un alt amanunt important la acest soi este rezistenta lui la mana si daunatorii,chiar daca este manat el va produce in continuare fructe galben-lamaioase fara sa prezinte pete ca alte soiuri.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

   Continut plic: 10 seminte cultivate in mod natural cu dragoste si grija.

   Pret: 3Lei

   ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s